Depilacija

DEPILACIJA

Sijoča gladka koža, ki vas bo razveseljevala 3 – 4 tedne. Razlog več, da pozabite na britvice in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi. Z rednim voskanjem, bodo dlačice videti tanjše, mehkejše, postale bodo zelo redke in sčasoma izginile. Dlačice lahko odstranimo z vseh želenih predelov: nog, rok, pazduhe, hrbta, prsi, intimni predeli, obraz …

DEPILACIJA TELESA

Depilacija se v salonu izvaja s toplim naravnim voskom roll on sistem in lističi. Dlake morajo biti dolge vsaj 0,5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo.

Pri občutljivi koži na obrazu in intimnih predelih priporočamo dešilacijo z voskom PERRON RIGOT (PARIS). Formulacije voskov so vrhunske, saj je depilacija manj boleča in primerna za najbolj občutljive kože. Rast dlak se upočasni in zmanjša, koža je manj razdražena in svileno gladka.

BRAZILSKA DEPILACIJA

Brazilska depilacija, znana tudi kot intimna depilacija (Holywood, Playboy), je depilacija, kjer s pomočjo posebnih voskov odstranimo vse nezaželjene dlačice iz področja intimnih predelov in bikinija. Brazilsko depilacijo izvajamo z PERRON RIGOT (PARIS) voskom, ki se ne prime na kožo, se hitro ohladi, dlako lepo oprime in omogoča zelo nežno depilacijo. Odstrani se brez uporabe depilacijskih trakov.

Brazilska depilacija je sicer nekoliko boleč postopek na začetku, a kasneje vse manj. Dlaka, oziroma mešički dlačic z rednim odstranjevanjem vse bolj oslabijo, zato je kasneje brazilska depilacija manj boleča. Idealna rešitev za vse, ki ste se do sedaj mučile z britvico in imele posledično težave z neprijetnim srbežem. V našem salonu vam pri brazilski depilaciji zagotavljamo intimnost.

DEPILACIJA ZA MOŠKE

Vedno več moških med osebno nego šteje tudi odstranjevanje dlak iz poraščenih prsi, hrbta, pazduhe, prav tako si redno odstranjujejo dlake tudi iz rok in nog tudi športniki. Tudi za vas uporabljamo naravne voske z dobro oprijemljivostjo, ki omogoča minimalno iritacijo kože. Za optimalno uspešnost postopka je priporočljivo, da so dlačice dolge vsaj 0,5 cm.

Nasvet: priporočamo, da se po tretmaju ne udeležujete športnih aktivnosti, saj sol v potu dodatno draži kožo.