Kozmetični salon

Nega obraza

Nega obraza
Decleor razvaja z najboljšim, kar je podarila narava. 100% naravno, 100% čisto, zato so izjemno učinkoviti. Brez barvil, dišav, parabenov in mineralnih olj. Izdelki in njihove sestavine niso testirani na živalih.
Več informacij...

Pedikura

Pedikura
Stopalo je najbolj obremenjen del človeškega telesa. Različni dejavniki vplivajo na spremembe, ki ljudem povzročajo bolečine v nogah. Le te posredno vplivajo tudi na nastanek bolečin v drugih delih telesa.
Več informacij...

Depilacija

Depilacija
Sijoča gladka koža, ki vas bo razveseljevala 3 – 4 tedne. Razlog več, da pozabite na britvice in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi.
Več informacij...

Umetni nohti

Umetni nohti
Gelirani in umetni nohti so postali že stalen spremljevalec sodobne ženske. Tehnike, preparati in materiali, so že tako dovršeni, da dajejo nohtom naraven izgled, ter dolgo obstojnost.

Manikura

Manikura
Po profesionalni negi v salonu, kjer temeljito uredimo nohte in roke bogato nahranimo, bodo te še dolgo sijale, da jih boste s ponosom pokazali.

Ličenje

Ličenje
Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske. Ne glede na to, kako popolna so njena oblačila – nenegovan in nenaličen obraz pokvarita celotno podobo.

Permanentni makeup

Permanentni makeup
S trajnim ličenjem ne boste ves dan videti naličene, temveč preprosto lepe. Permanentni make-up vam pomaga, da boste tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti čudovite tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja.