Nega obraza

Decleor razvaja z najboljšim, kar je podarila narava. 100% naravno, 100% čisto, zato so izjemno učinkoviti. Brez barvil, dišav, parabenov in mineralnih olj. Izdelki in njihove sestavine niso testirani na živalih.

KLASIČNA NEGA OBRAZA

Površinsko čiščenje, piling, vapozon, globinsko čiščenje kože, serum areomeesence, masaža obraza in dekolteja, primerna maska glede na tip kože. V klasično nego je vključeno tudi oblikovanje obrvi.

AROMAPLASTY NEGA

Površinsko čiščenje, piling, serum aromeesence, masaža obraza, aromaplasty maska. Aromaplasty maska (globinska navlažitev)je 100% naravna multiaktivna nega, ima to prednost, da je prilagojena vsem tipom kože in tudi zaščitni znak Decleor-ja. Koncentracija aktivnih vlažilnih snovi in emolitov poskrbita, da koža postane mehka, žametna in bleščeča. Edinstvena maska vsebuje lanena, pšenična, sončnična semena in žitne kalčke.

Maska je 100% naravnega izvora. Obnavlja in oskrbuje tkivo z vitamini in proteini, spodbuja proces obnavljanja kože, preprečuje vnetje, izboljša mikrocirkulacijo, povečuje vlažnost kože, ter zavira proces staranja. Koža postane prožna, svilnata in izgubi se videz utrujene kože.

DELNA NEGA, HITRA LEPOTNA NEGA IN NEGA PROBLEMATIČNE KOŽE

NEGA MLADOSTNE PROBLEMATIČNE KOŽE - površinsko čiščenje, piling, vapozon, globinsko čiščenje kože, serum aromeesence in maska.

DELNA NEGA OBRAZA – je namenjena vsakomur, ki želi osvežiti svoj obraz. Površinsko čiščenje, piling, serum aromeesence, masaža obraza in maska glede na tip kože.

HITRA LEPOTNA NEGA – je namenjena vsaki koži. Površinsko čiščenje, piling in maska glede na tip kože.